Sorry, u moet Javascript inschakelen om deze website te bezoeken.
Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Onze producten

Er verandert veel in de bouw. Technieken en materialen zijn in de loop der jaren enorm verbeterd. Dat gaat ook op voor het stukadoorsvak. Zand, cement en kalk waren de klassieke grondstoffen, daar is het ‘kunststof-beton’ bijgekomen. Keihard en licht materiaal, met veel mogelijkheden.

Waar noodzakelijk of gewenst werken wij nog op de ouderwetse ambachtelijk manier, maar we leveren ook de nieuwe trendy producten. In verrassende toepassingen, als bijvoorbeeld een keukenaanrecht of tafelblad. Kijk eens naar de voorbeelden in ons productoverzicht.

 

Pleisterwerk

plafond met Amsterdamse lijst Het ouderwetse pleisterwerk, met de hand aangebracht, is nog steeds de meest toegepast vorm van stucwerk. Dat kan strak of wat speelser met reliëf. Net waar uw voorkeur naar uitgaat. Een kamer krijgt iets extra’s en meer allure door een plafond, wand of lambrisering decoratief af te werken. Met een strakke Amsterdamse plint, een sierlijke lijst of een barok ornament. Ook hier speelt persoonlijke smaak een belangrijke rol. De mogelijkheden zijn legio.

 

Sierpleister

Wand Sierpleister, ook wel spachtelputs genoemd, is materiaal dat voor 80 procent uit gebroken marmerkorrels bestaat en door een bindmiddel bij elkaar wordt gehouden. Het kan worden aangebracht in diktes variërend van 1 tot 4 millimeter. De korrels zijn er in drie soorten: extra fijn, fijn en grof. Het kan ook buiten worden verwerkt. In elke gewenste kleur. Door zijn eigenschappen is sierpleister gemakkelijk schoon te houden.

 

Pandomo

Doucheruimte Pandomo is een goed voorbeeld van een nieuw en nuttig product. Door de waterdichte afdeklaag leent het zich goed voor verwerking op vochtige plaatsen als badkamers, keukens en in het toilet. Het kan zelfs op vloeren worden aangebracht. De ‘beton-uitstraling’ geeft deze wandbekleding een authentiek, rustiek en natuurlijk aanzien.

 


Beton-cire

Schouw Beton-cire is ook zo’n nieuw en populair product; ijzersterk, overal toepasbaar. Geschikt voor de douchevloer, een trap of schouw. Het heeft een steenachtige uitstraling en kan in elke kleur worden geleverd.

 

Bealmortex

TafelbladBealmortex is een variant op de andere beton-look-producten. Dit materiaal is waterdicht vanaf een dikte van 1 millimeter en hoeft niet te worden nabewerkt. Alleen voor bescherming tegen vuil wordt nog een coating aangebracht.

 

Innovance

Trappenhuis Innovance is een spuitpleister, vooral gebruikt voor ruimtes die intensief worden betreden. Het heeft een groot vullend vermogen en een extreem harde toplaag. Het is ook populair door de vriendelijke prijs. Het is in alle kleurtinten verkrijgbaar.

Zaanstuc • Badhuisstraat 10a • 1531 CA Wormer • telefoon: 06 534 945 86

stucwerk